ГоловнаСуспільствоПодії

Негода знеструмила 170 населених пунктів у різних областях України

Найбільше дісталося Чернігівській області.

Негода знеструмила 170 населених пунктів у різних областях України
Фото: dumskaya.net

Унаслідок погіршення погодних умов у шести областях України знеструмлено 170 населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"12-13 грудня в результаті ускладнення погодних умов (сніг, місцями мокрий сніг і пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено 170 населених пунктів у шести областях, а саме: в Чернігівській - 85, Київській - 40, Сумській - 30, Херсонській - 9, Кіровоградській - 4 і Миколаївській - 2", - сказано в повідомленні.

Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено, дороги розчищають 1742 особи і 1169 одиниць техніки.

На трасах біля Києва, де обмежено рух вантажного транспорту, відкрито пункти обігріву для водіїв. Мобільні пункти обігріву розташовані на в'їзді-виїзді з Києва в Житомирському напрямку, на Бориспільському шосе, Броварському проспекті, Гостомельському напрямку і Одеському напрямку.

"Рятувальний намет встановлено з дотриманням усіх правил протипожежної безпеки. У наметі водії можуть зігрітися, попити чай і поїсти. Кожен, хто потребує негайної допомоги в період снігових опадів, може звернутися до рятувальників, які цілодобово чергують у пункті обігріву", - додали в ДСНС Києва.

Нагадаємо, 12-13 грудня в Україні прийшов циклон з сильними опадами, висота снігу сягає 15-20 см.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram