ГоловнаСуспільствоВійна

​На Донбасі загинув військовий 128-ї бригади (оновлено)

Втрати противника - двоє загиблих і двоє поранених.

У п'ятницю, 7 грудня, в результаті бойових дій на Донбасі загинув український військовий, ще одного поранили.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу Операції об'єднаних сил.

Фото: facebook.com/128brigade

"Під час бойових дій поранення отримали два військовослужбовці Об'єднаних сил, один з них - смертельні", - йдеться у повідомленні. Втрати противника, стверджують військові, більші - двоє загиблих і двоє поранених.

Загалом за добу на Донбасі сталося не менш ніж 13 обстрілів. Стрілянина велася біля населених пунктів Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Піски, Опитне, Тарамчук, Чермалик, Богданівка, Гнутове та двох Водяних (біля Маріуполя і біля Донецька).

Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також на одному з напрямків зафіксовано снайперську активність.

Крім того, використовували озброєння БМП поблизу Зайцевого на Горлівському напрямку та Опитного на Донецькому.

Оновлення. У Фейсбуці 128-ї гірничо-штурмової бригади кажуть, що загиблий - молодший сержант Олександр Коломієць.

"З великим болем повідомляємо, що вчора ввечері ворожа куля забрала життя нашого побратима Олександра Коломійця (1989 р.н.) Трагедія сталася, коли він під час виконання бойового завдання перебував на спостережному посту. Веселий, кращий навідник-оператор в роті, ні з ким ніколи не сварився, душа компанії. Родом з Черкаської області", - заявили військові.

Нагадаємо, 6 грудня на Донбасі було поранено одного військового під час шести обстрілів. 5 січня було 15 обстрілів, під час бойових дій поранили також одного військовослужбовця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram