ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві похолоднішає до -3 градусів, без опадів

Температура повітря вночі -5...-7.

У п'ятницю в Києві похолоднішає до -3 градусів, без опадів

У п'ятницю, 7 грудня, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, вдень -1...-3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці і вдень мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -4...+2 градуси.

У Карпатах вночі без опадів, вранці і вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі -10...-15 градусів, удень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень у Сумській області невеликий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, удень +2...-4 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки в Полтавській і Дніпропетровській областях невеликий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, удень +1...-5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, удень +1...-4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, вдень -3...+3 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+2 градуси, вдень -2...+3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram