ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" скоротила кількість поїздів в аеропорт "Бориспіль" (оновлено)

У нічний час інтервал між рейсами сягає 2 годин, а вранці і ввечері - 1 години.

"Укрзалізниця" скоротила кількість рейсів поїзда "Київ-Бориспіль Експрес". Новий розклад запроваджено з півночі 4 грудня. Про це повідомляє "Авіаньюз".

Фото: Авіаньюз

Згідно з розкладом, скасовано кілька рейсів вночі, інтервал руху експресів збільшено вночі до двох годин, а в години пік - до однієї години.

У перші дні руху поїздів основний інтервал становив близько години, при цьому в ранковий і вечірній час він зменшувався до 27-44 хвилин.

Оновлення. "Укрзалізниця" пояснила скорочення кількості поїздів низьким попитом у зазначені проміжки часу. "Зафіксовано один випадок відхилення від графіка експресу. Крім того, після вивчення пасажиропотоку Укрзалізниця коригує графік руху швидкісного експресу. Здійснені зміни у розкладі курсування враховують на цьому етапі наявний пасажиропотік на маршруті ст. Київ-Пасажирський - ст. Бориспіль аеропорт", - йдеться в заяві підприємства.

У разі збільшення пасажиропотоку "Укрзалізниця" готова збільшувати кількість поїздів.

Нагадаємо, регулярний рух потягів "Київ-Бориспіль Експрес" відкрили 30 листопада. Експрес з'єднує головний залізничний вокзал Києва і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Поїзд робить лише одну зупинку - на вокзалі "Дарниця".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram