ГоловнаСуспільствоЖиття

На в'їздах до Вінниці встановили блокпости

Зараз працює п'ять таких блокпостів, де перевіряють підозрілі автомобілі і людей.

На в'їздах до Вінниці встановили мобільні блокпости, на яких чергують представники Національної гвардії і Національної поліції.

Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії.

"З метою недопущення скоєння правопорушень та інших антигромадських проявів, здійснення оперативного реагування на будь-які зміни в оперативній ситуації на основних трасах у Вінниці встановили мобільні блокпости, до складу яких увійшли нацгвардійці і поліція", - йдеться в повідомленні.

Фото: ngu.gov.ua

Поліцейські і військовослужбовці Національної гвардії України перевіряють підозрілі автомобілі і осіб. Такі перевірки мають профілактичний спрямування, зазначають у Нацгвардії.

"Зараз правоохоронці виконують службово-бойові завдання на п'яти мобільних блокпостах, у напрямках в'їзду в місто на Хмельницькому, Київському, Турбівському, Гніванському і Немирівському автошляхах. Заходи пов'язані з посиленим варіантом несення служби", - йдеться в повідомленні.

Раніше у Вінницькій області цивільним особам заборонили носити військову форму.

Нагадаємо, Україна в зв'язку з військовою агресією Росії в Керченській протоці ввела військовий стан в 10 областях: Вінницькій, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській, Харківській, Чернігівській, Херсонській, а також у внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram