ГоловнаСуспільствоПодії

Студента-іноземця затримали у Львові за ДТП з трьома автомобілями

У результаті зіткнення постраждали 4 людини.

Фото: zaxid.net

У Львові поліція затримала іноземця, який вчинив ДТП з трьома автомобілями. Про це повідомляє регіональне управління Національної поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Опель Астра", 26-річний студент-іноземець, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем "Фольксваген Гольф" під керуванням 63-річного львів'янина, який, своєю чергою, скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2108, припаркованим на узбіччі.

У результаті ДТП водій "Фольксвагена" отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення лікарні з діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма і субарахноїдальний крововилив.

Водій "Опеля" та двоє його пасажирів, студенти-іноземці віком 21 і 23 роки, також були доставлені до медичного закладу з травмами різного ступеня тяжкості. У всіх трьох лікарі попередньо діагностували стан алкогольного сп'яніння.

Відкрито кримінальне провадження, водія автомобіля "Опель Астра" затримали.

За даними видання Zaxid.net, затриманий водій - громадянин Марокко, постраждалі іноземці - іспанка і болгарин.

Нагадаємо, під час зіткнення чотирьох автомобілів на мосту в Сватовому (Луганська область) загинули двоє людей, поранення отримали п'ятеро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram