ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала трьох причетних до будівництва спорткомплексу у Вишневому, де обвалився дах

Кримінальне провадження розслідують за двома статтями.

Поліція затримала трьох причетних до будівництва спорткомплексу у Вишневому, де обвалився дах
Фото: facebook.com/zhdanovihor

Поліція затримала трьох людей, причетних до будівництва спортивного комплексу у Вишневому під Києвом, де вчора під час занять обвалився дах. Про це повідомили у поліції Київської області.

"Поліція Київської області затримала директора фірми, яка виступила генпідрядником будівництва спортивної арени Вишнівської ЗОШ №4, виконроба та підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будівельних робіт", - йдеться у повідомленні.

За фактом інциденту у Вишневому розслідують кримінальне провадження за двома статтями КК України - про порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч. 1 ст. 275), а також привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 5 ст. 191).

Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна, розповіли в поліції.

"Переможець відкритих торгів зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, 1 грудня в спортзалі ДЮСШ "Фаворит", який здали в експлуатацію в травні 2018 року, обвалився дах під час тренувань. Під час інциденту в залі перебували 30 дітей. Постраждалих в результаті обвалення немає.

Глава Мінмолодьспорту Ігор Жданов заявив, що дах спорткомплексу обвалився через сніг.

Раніше глава уряду Володимир Гройсман доручив невідкладно провести розслідування причин руйнування спортивної арени школи №4 у Вишневому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram