ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали грабіжника, який взяв у заручники свою матір

Зловмисник, погрожуючи ножем, відібрав у киянина рюкзак.

У Києві затримали грабіжника, який взяв у заручники свою матір
Фото: Нацполиция Киева

У Києві поліцейські затримали підозрюваного в пограбуванні, який забарикадувався в квартирі і взяв свою матір в заручники. Про це повідомили в столичній поліції.

“Вночі 1 грудня правоохоронці отримали заяву про розбійний напад на киянина: невідомий, погрожуючи ножем, відібрав у чоловіка рюкзак. Під час відпрацювання прилеглої території поліцейські встановили, куди втік нападник і біля одного з будинків знайшли порожній рюкзак", - йдеться в повідомленні.

Також з'ясувалося, що ймовірний зловмисник зайшов у під'їзд цього будинку, а незабаром виявилося, що чоловік забарикадувався в квартирі, де в одній з кімнат насильно утримував матір.

"Під час спілкування з поліцейськими він навідріз відмовився відкривати двері і погрожував жінці фізичною розправою", - розповіли в поліції.

Начальник столичної поліції Андрій Крищенко прийняв рішення про проведення спеціальної поліцейської операції "Заручник" із залученням спецназу і психолога. Коли стало зрозуміло, що переговори не дають результату, силовики переконалися, що загрози для життя жінки немає, і зламали двері.

Підозрюваного затримали, а жінку - звільнили. У квартирі проведено обшук в рамках невідкладних слідчих дій у кримінальному провадженні, що відкрите за статтею "розбій".

Нагадаємо, раніше житель Києва взяв у заручники власних дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram