ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні прогнозують різке погіршення погоди

На дорогах більшості областей ожеледиця.

В Україні прогнозують різке погіршення погоди

У зв'язку з погіршенням погодних умов всі підрозділи системи МВС України перейшли на посилений варіант несення служби. Про це повідомили в ДержНС.

"Протягом суботи, 1 грудня, очікується сніг по всій території України, сильні пориви вітру, на дорогах ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Так, в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській, Черкаській і в Харківській областях очікується місцями сильний сніг (приріст сніжного покриву висотою 6-12 см). У Запорізькій і Херсонській областях пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Удень в Приазов'ї місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На решті території України 1 грудня помірний сніг.

На дорогах більшості областей ожеледиця.

Київ вже засипало снігом. Як повідомили в КМДА, в столиці до прибирання вулиць і доріг від снігу з вечора 30 листопада залучено 358 одиниць спецтехніки і бригади з ручного прибирання.

Також у Києві в зв'язку з зниженням температури розгорнули пункти обігріву, які розташовуються в приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях і територіальних підрозділах Департаменту соцполітики.

Для координації роботи всіх органів системи МВС і моніторингу ситуації створено оперативний штаб, який очолив заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян. Також створені оперативні штаби в територіальних органах системи МВС.

Нагадаємо, раніше через негоду 85 сіл у західній Україні залишилися без електрики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram