ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд засудив чоловіка до 8 років в'язниці за втечу з місця смертельного ДТП на Рівненщині

Вміст алкоголю у крові чоловіка на момент ДТП у 9 разів перевищував норму.

Суд засудив чоловіка до 8 років в'язниці за втечу з місця смертельного ДТП на Рівненщині
Фото: Виталий Мирошниченко

Рівненський районний суд засудив до 8 років в'язниці чоловіка, який збив двох жінок на пішохідному переході й втік з місця аварії. Інцидент стався у листопаді 2017 року, а вирок суд оголосив тільки 19 листопада цього року, повідомляє прес-служба прокуратури.

У листопаді 2017 року обвинувачений, 54-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "BMW X5", у с. Біла Криниця проігнорував заборонний сигнал світлофора та скоїв наїзд на двох жінок на регульованому пішохідному переході. Водій автомобіля знаходився у стані алкогольного сп'яніння, з місця пригоди втік і залишив потерпілих у небезпеці, однак правоохоронці затримали його поблизу м. Рівне, де він зупинив транспортний засіб через його несправність.

Від отриманих травм обидві постраждалі загинули на місці події.

Прокуратура довела провину чоловіка. Суд засудив його до 8 років позбавлення волі, позбавлення водійських прав на три роки і зобов'язав відшкодувати понад 500 тис. гривень моральної та майнової шкоди родичам загиблих.

Нагадаємо, вчора на Закарпатті затримали голову сільради, причетного до контрабанди сигарет і, зокрема, до випадку загибелі прикордонника, збитого автомобілем контрабандистів під час втечі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram