ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області офіцер поліції попався на хабарі в майже 110 тис. гривень

Будучи викритим "на гарячому", правоохоронець намагався втекти.

Співробітники Служби безпеки України затримали в Білій Церкві офіцера поліції, який вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі більш ніж 100 тис. гривень. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

Фото: прокуратура міста Києва

Як зазначається, до столичних правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що працівник Білоцерківського відділу поліції Київської області вимагає у нього зазначені грошові кошти, погрожуючи у разі несплати притягнути його до кримінальної відповідальності за звинуваченням у збуті наркотичних речовин, чого той насправді не скоював.

Фото: Прокуратура міста Києва

Поліцейський отримав неправомірну вигоду в два етапи. Перший "транш" становив 14 тис. гривень. Після отримання другої частини хабара в сумі 94 тис. гривень він був затриманий на території Білої Церкви.

При цьому, будучи викритим "на гарячому", правоохоронець намагався втекти. Його затримали неподалік від місця скоєння злочину.

Фото: Прокуратура міста Києва

Зараз триває огляд місця події. Проводяться першочергові слідчі дії. Затриманому готується повідомлення про підозру за ч .3 ст. 368 КК України (Одержання хабара в особливо великому розмірі чи службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram