ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Сумської області знайшла трьох дітей, які зникли в один день, четвертий ще в розшуку

Двоє хлопчиків і дві дівчинки з однієї родини пішли в школу і не повернулися.

У Сумській області поліція розшукує чотирьох дітей з однієї сім'ї, які одночасно зникли в понеділок, 19 листопада. Про це повідомила співробітник місцевого управління поліції Олена Шокун на сторінці у Фейсбуці.

Фото: facebook.com/Олена Шокун

Про зникнення дітей увечері 19 листопада повідомила мати: двоє хлопчиків і дві дівчинки не повернулися зі школи. Усі четверо дітей навчаються в інтернатах: старша дівчинка Череповецька Русаліна (2008 р.н.) - в інтернат-групі міста Білопілля, інші - Череповецька Діана (2009 р.н.), Череповецький Назар (2002 р.н.) і Череповецький Самір (2005 р.н.) - в інтернаті смт. Улянівка.

За даними видання УНН, у понеділок діти пішли на навчання, хоча занять цього дня у них не було. Видання також повідомляє з посиланням на власні джерела, що усі четверо "часто прогулювали уроки".

За фактом зникнення дітей відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство".

Поліція просить повідомити інформацію про місцезнаходження дітей за телефонами (05443) 9-12-80, (050)327 87 85 или 102.

Оновлення. Поліція області знайшла трьох утікачів: Саміра, Русаліну й Діанц знайшли на території району і доставили у відділення поліції. Інформації про насильницькі дії щодо дітей не надходило.

Найстаршу дитину у сім'ї - 16-річного Назара - досі не знайшли. На вигляд хлопцеві близько 15 років, він худорлявої статури, зростом 160 см, має темне коротке волосся, очі світло-карі. Працівники поліції звертаються з проханням до всіх громадян, кому відоме його місцезнаходження, негайно повідомити про це до найближчого відділення поліції або за телефоном спецлінії «102».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram