ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців

Бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті троє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

"Окупанти 21 раз відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі - дев'ять разів із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями... Незаконні збройні формування вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні.

З мінометів 120 калібру бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі Новотошківського, а біля Кримського, Луганського та Водяного вели вогонь з мінометів калібру 82 мм. По захисниках Чермалика та хутора Вільного бойовики застосовували міномети обох калібрів.

"Так, за минулу добу ворог здійснював обстріли наших позицій у районах населених пунктів Кримське, Жолобок, Новотошківське, Вільний, Луганське, Майське, Авдіївка, Піски, Опитне, Степове, Березове, Новомихайлівка, Красногорівка, Новотроїцьке, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Гнутове", - наголошено в повідомленні.

З початку поточної доби обстрілів не було.

Нагадаємо, упродовж дня понеділка російські окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті отримали поранення двоє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram