ГоловнаСуспільствоПодії

Український буксир "Паралель" отримав пробоїну у Чорному морі

Усі четверо членів екіпажу врятовані прикордонниками.

Український буксир "Паралель" отримав пробоїну у Чорному морі
Фото: dpsu.gov.ua

У Чорному морі потрапив в аварію буксир "Паралель", який отримав пошкодження корпусу в районі Тендрівської коси.

Про це повідомляється на сайті Держприкордонслужби.

"Сьогодні близько 9:30 на загальний канал безпеки на морі прикордонні пости технічного спостереження і морський координаційно-рятувальний центр отримали сигнал SOS. За координатами надходження сигналу було встановлено, що в районі Тендрівської коси, приблизно за 9 миль від берега потрапив в аварію буксир "Паралель", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, судно прямувало у Скадовськ. Екіпаж виявив пошкодження корпусу, через яке у моторний відсік почала надходити вода.

"Для порятунку екіпажу буксира у зазначений район вирушили два пошуково-рятувальні катери з м. Чорноморськ і катер Морської охорони Держприкордонслужби з м.Очаків. До моменту прибуття рятувальників на місце екіпаж буксира, який терпів лихо, підібрало судно закордонного прямування, яке проходило неподалік. Діставшись району події, катер Морської охорони прийняв на борт екіпаж з чотирьох осіб", - йдеться у повідомленні.

Зараз усі члени екіпажу прямують у порт Очакова.

Нагадаємо, раніше, у жовтні, у Чорному морі потонув теплохід під прапором Панами, який прямував з порту Азов, розташованого у Ростовській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram