ГоловнаСуспільствоПодії

В Ірпені інкасаторів пограбували на 1,8 млн гривень (оновлено)

Банк пообіцяв винагороду 100 тис. грн за інформацію про грабіжників.

В Ірпені інкасаторів пограбували на 1,8 млн гривень (оновлено)
Фото: ipnews.in.ua

Під Києвом в Ірпені в суботу, 17 листопада, невідомі пограбували інкасаторський автомобіль. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення". Про це пише Інформатор з посиланням на власні джерела.

"Попередньо, злочинці зникли на позашляховику чорного кольору з номерами АА 7440 ТВ або AA 0448 ТА. З автомобіля були викрадені чотири касети з грошовими купюрами. Конкретна сума невідома", - йдеться в повідомленні.

"Двоє невідомих напали на інкасаторську машину. Напад стався тоді, коли інкасатори міняли касети в банкоматі. Невідомі підбігли до машини, забрали кілька касет і зникли з місця події", - розповів начальник відділу комунікацій ГУ НП у Київській області Микола Жукович УНН.

Поліція Києва ввела план "Перехоплення" о 09:30. Станом на 11:00 план "Перехоплення" було знято. Розшукуване авто знайшли, зазначено в публікації.

Офіційно поліція інцидент наразі не прокоментувала.

Оновлення 14:10. Машину інкасаторів в Ірпені пограбували двоє невідомих, викравши 1,8 млн. гривень.

"Подія трапилася, коли Інкасатор перебував біля банкомата. Машина інкасаторів була відкрита, тому зловмисники безперешкодно відчинили двері. Всередині авто перебував водій", - зазначили у Нацполіції Київської області.

У відомстві підтвердили, що злодії забрали з інкасаторського авто чотири банкоматних касети з грошима і втекли на чорному джипі.

Правоохоронці ввели план "Перехоплення".

У прес-службі "Приватбанку" повідомили, що під час нападу було викрадено 1,8 мільйона гривень, а водій інкасаторського автомобіля отримав тілесні ушкодження.

"Збивши водія-інкасатора викраденим автомобілем і заблокувавши виїзд інкасаторського авто, погрожуючи застосуванням зброї та фізичної сили, грабіжники змогли заволодіти касетами з грошима для банкомата і втекти", - повідомили в банку.

За даними Служби безпеки банку, з інкасаторського авто були викрадені гроші, призначені для завантаження в банкомати.

"За будь-яку інформацію про особу злочинців або місцеперебування викрадених касет для банкоматів, яка допоможе розкрити злочин, буде виплачено винагороду в розмірі 100 тисяч гривень. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34 та на електронну пошту [email protected]. Анонімність гарантується", - зазначили в "Приватбанку".

Нагадаємо, раніше в Одесі сталося два пограбування інкасаторських автомобілів. Поліція затримала підозрюваних в обох інцидентах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram