ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові перекрили вулицю через підозрілий автомобіль

У салоні "Жигулів" помітили предмет, схожий на вибухівку.

У Харкові оточили вулицю Алчевських через підозрілий предмет усередині автомобіля. Про це повідомляє місцеве видання "Харків Тудей".

Припаркований автомобіль ВАЗ з предметом, схожим на вибухівку, виявили близько 13:00 неподалік від будівлі Харківського технічного університету. До місця події викликали поліцію, вибухотехніків, пожежних і медиків. Ділянку вулиці, де було виявлено підозрілий автомобіль, оточили силовики.

Фото: Поліція Харківської області

Об'їзд оточеної території організований по сусідніх вулицях. Людей з будівлі Харківського національного технічного університету сільського господарства не евакуйовували.

"Я з друзями вийшов після пар, коли помітив поліцію, - розповідає студент Сергій, який опинився поблизу того місця, де виявили підозрілий автомобіль. - Нам сказали, щоб ми відійшли від стрічки тому, що в машині, яка там припаркована, можливо, знаходиться вибуховий пристрій".

В ході перевірки встановлено, що даний прилад не є вибухонебезпечним та жодної небезпеки для громадян не становить.

Фото: Поліція Харківської області

Нагадаємо, в середу поліція Харкова перевіряла інформацію про замінування двох шкіл на вул. Богомольця. Повідомлення про вибухівку не підтвердилося, за фактом неправдивого виклику спецслужб порушено кримінальну справу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram