ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА попередила про навчання із запуском сирен 20-22 листопада

Мешканців Оболонського, Дніпровського та Деснянського районів прохають не панікувати.

КМДА попередила про навчання із запуском сирен 20-22 листопада
Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві 20-22 листопада рятувальники проведуть масштабні командно-штабні навчання із запуском сирени і застосуванням великої кількості рятувальної техніки.

Про це повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

Зазначають, що учасники навчань відпрацюють практичні завдання на випадок виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час і в особливий період на місцях у різних районах міста.

"Звертаємо увагу: 20 листопад навчання =проводитиметься з можливим запуском електросирен в Оболонському районі та 21 листопада - у Дніпровському і Деснянському районах. Закликаємо жителів міста не панікувати у разі пересування містом великої кількості аварійної рятувальної техніки (до навчань будуть залучені понад 50 одиниць техніки), запуску сирен і з розумінням ставитися до можливих незручностей через практичне відпрацювання загальноміських навчань", - йдеться у повідомленні.

Список об'єктів, на яких проводитимуться практичні відпрацювання, можна подивитися на сайті КМДА. Зазначається, що на кожному з них будуть задіяні до 170 чоловік особового складу та до 8 одиниць техніки.

Нагадаємо, у серпні киян попереджали про артилерійський салют під час репетицій параду до Дня Незалежності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram