ГоловнаСуспільствоПодії

У Закарпатській області автомобіль збив прикордонника, військовий у комі

Водій з місця події втік, але його особу вже встановлено.

У Закарпатській області автомобіль збив прикордонника, військовий у комі
Фото: dpsu.gov.ua

У Закарпатській області автомобіль з іноземною реєстрацією збив українського прикордонника відділу "Ділове" Мукачівського загону. Зараз військовий перебуває в комі.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Уночі спільно з румунськими прикордонниками по той бік кордону затримали двох осіб і 10 пакетів тютюнових виробів. На українській території тривав пошук інших причетних до операції осіб. Незабаром неподалік від річки Тиса на ділянці відділу "Ділове" прикордонники затримали чоловіка в гідрокостюмі.

"Документів при собі він не мав, однак при ньому виявили велику суму грошей, які він, імовірно, отримав за вчинення незаконної оборудки. Під час опитування затриманого та вилучення коштів на начальника відділу "Ділове" інший невідомий скоїв наїзд автомобілем марки "Ауді" з іноземною реєстрацією. У результаті наїзду офіцер-прикордонник отримав важкі травми. На місце події викликали "карету" швидкої допомоги, військовослужбовця доставили в реанімаційне відділення, де здійснено негайне оперативне втручання. Стан прикордонника вкрай важкий", - повідомили в ДПСУ.

Автомобіль, яким було скоєно наїзд, затримали. Водій з місця зник, але повідомляють, що його особу вже встановлено.

"У зв'язку з такими діями порушників Державна прикордонна служба України переходить винятково на посилений варіант охорони держкордону на ділянці, при цьому для збереження життя військовослужбовців персонал відомства в рамках чинного законодавства буде застосовувати зброю", - заявили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, в серпні в Закарпатській області стріляли в начальника прикордонзастави.

У вересні на міжнародному пункті пропуску "Славутич" двоє неадекватних чоловіків на мікроавтобусі Mercedes Sprinter намагалися прорватися в Білорусь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram