ГоловнаСуспільствоВійна

Мобільний додаток, що допомагає збирати гроші для армії, отримав "золото" на конкурсі в Європі

Програму створила команда AGAMA Communications спільно з "Повернись живим".

Мобільний додаток Wake App in Peace, який допомагає збирати гроші для армії, отримав "золото" на конкурсі Art Directors Club of Europe за креативну стратегію у категорії "Інтеграція та інновації".

Про це повідомив фонд "Повернись живим", який брав участь у створенні цього додатка.

Фото: adceurope.org

Wake App in Peace є безкоштовним будильником. За кожну "зайву" хвилину сну додаток переказує гроші на допомогу українським військовим через волонтерський фонд "Повернись живим".

Клуб арт-директорів Європи (ADC*E) - некомерційна асоціація, яка налічує 22 професійні клуби й асоціації графічного дизайну і реклами з 21 країни Європи: Австрії, Кіпру, Хорватії, Чехії, Естонії, Фінляндії, Німеччини, Грузії, Ісландії, Ірландії, Італії, Латвії, Португалії, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії, Іспанії, Швейцарії, Великобританії та України.

Це 24-а нагорода серед досягнень мобільного додатка. Торік будильник отримав кілька кілька нагород на ADC *UA, а також став срібним призером престижної премії Effie 2017.

Мобільний додаток Wake App in Peace створила команда AGAMA Communications спільно з фондом "Повернись живим". Мелодією будильника стала пісня "Колискова". Слова до пісні написав Сергій Жадан, а виконали музиканти групи "Лінія Маннергейма" і Саша Кольцова (група "Крихітка").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram