ГоловнаСуспільствоЖиття

Один із потерпілих у смертельній ДТП у Харкові відмовився від претензій до Зайцевої

Ім'я потерпілого не уточнюють.

Один із потерпілих у смертельній ДТП у Харкові відмовився від претензій до Зайцевої
Фото: стопкадр трансляции

Один із постраждалих у ДТП з шістьма загиблими в центрі Харкова в жовтні 2017 року відмовився від претензій до обвинуваченої Олени Зайцевої.

Про це заявив один з її адвокатів Євген Мельниченко, передає УНН.

"Один із потерпілих повністю відмовився від претензій і цивільного позову до Зайцевої. В матеріалах справи це є", - наголосив він.

Ім'я потерпілого не уточнюють. Мельниченко заявив, що для розголошування подібної інформації йому потрібна її згода.

Нагадаємо, 18 жовтня о 20:45 на вулиці Сумській сталася смертельна ДТП. Шестеро людей загинули, п'ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості. Обвинувачені Олена Зайцева і Геннадій Дронов залишаються в СІЗО №27 без права застави.

1 жовтня 2018 року постраждалі в ДТП написали скаргу в Адміністрацію Президента. Вони розповіли про численні порушення під час розслідування і попросили взять на контроль розгляд цієї справи. Також повідомляли про те, що 50 тисяч гривень, які сім'я Зайцевої перерахувала постраждалим і родичам загиблих, зарахували до пом'якшувальних обставин.

Однак законодавство України не передбачає такого поняття, як часткове відшкодування збитків. До того ж більшість потерпілих повернули ці гроші сім'ї Зайцевої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram