ГоловнаСуспільствоПодії

Пологівський маніяк, на рахунку якого десятки життів, помер від серцевої недостатності

2008 року Сергія Ткача засудили до довічного ув'язнення.

Пологівський маніяк, на рахунку якого десятки життів, помер від серцевої недостатності
Фото: Сегодня

У понеділок, 5 листопада, помер пологівський маніяк Сергій Ткач, засуджений за вбивства, зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом.

У Пенітенціарній службі України повідомили, що вбивця помер від серцевої недостатності, передає ТСН.

Уродженець Кемеровської області Росії Ткач убивав на території Криму, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей. Ткач ґвалтував і вбивав дівчат і молодих жінок - його жертвам було 9-17 років.

Усього за неофіційними даними та за словами самого Ткача він учинив понад 100 вбивств, докази яких досі  збирає прокуратура.

За ґратами "пологівський маніяк" знайшов кохання і став батьком. Дівчина з Росії, молодша за нього на 38 років, вирішила зв'язати своє життя з убивцею і народила від нього дитину.

Нагадаємо, 23 грудня 2008 року Апеляційний суд Дніпропетровської області засудив Ткача до довічного ув'язнення за вчинення серії вбивств і зґвалтувань. Колишній співробітник міліції був визнаний винним у вчиненні 36 вбивств і замахів на вбивства стосовно жінок, зокрема неповнолітніх дівчаток, на території Запорізької та Дніпропетровської областей протягом 1984-2005 років.

Вина Ткача в скоєнні ще 4 злочинів не була доведена.

У ході розслідування цієї справи з'ясувалося, що за злочини, які скоїв Ткач, раніше були засуджені 8 невинних людей. У зв'язку з цим у січні 2008 року Генпрокуратура звернулася до Верховного Суду з проханням переглянути цим особам вирок.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram