ГоловнаСуспільствоПодії

У Луцьку на автомийці застрелили людину, двоє поранені (оновлено)

Однією з основних версій слідство розглядає бандитські розборки.

На вулиці Набережній у Луцьку близько 14:30 сталася стрілянина, в результаті якої було вбито одну людину, а ще двоє отримали поранення.

Про це повідомила прес-служба поліції Волинської області.

Місцеве видання ВолиньPost пише, що інцидент стався на автомийці.

"Отримали повідомлення про постріли, є постраждалі. Патрульні обгородили місце злочину і речові докази. Візуально є кілька гільз і сліди крові. Перехожі не постраждали. На місці працюють криміналісти. Оголошено план перехоплення, конкретних орієнтувань немає. Тобто з місця злочину втекли", - сказав начальник Управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

За даними видання, одним із постраждалих у результаті стрілянини став місцевий кримінальний авторитет Аслан.

Поліція активувала операцію із затримання озброєних злочинців.

Оновлення. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ст. 15 (замах на вчинення злочину) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу, повідомляється на сайті поліції.

Однією з основних версій слідство розглядає бандитські розборки двох груп із застосуванням вогнепальної і холодної зброї". Особистості загиблого і поранених встановлені - всі вони жителі Луцька.

"В області введено план «Сирена», задіяні всі необхідні підрозділи з інших областей. Попередньо є інформація про тих, хто стріляв і був учасником. Працюємо над тим, щоб їх затримати", - повідомив начальник ГУНП області Петро Шпига.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram