ГоловнаСуспільствоПодії

Жителі Тернополя заблокували три центральні вулиці у зв'язку із здорожчанням проїзду в транспорті

З 1 листопада проїзд у тролейбусі коштує 8 гривень, у маршрутці - 9 гривень.

Жителі Тернополя заблокували три центральні вулиці у зв'язку із здорожчанням проїзду в транспорті
Фото: Olga Firman

Жителі Тернополя на знак протесту проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті заблокували рух у центрі міста, перекривши три дороги. Про це повідомляє  УНІАН.

"Після акції протесту на Театральній площі, участь в якій взяли орієнтовно тисяча осіб, люди вирушили на пішохідні переходи", - йдеться у повідомленні.

З 14 години люди безперервно рухаються по пішохідних переходах на вул. Замковій, Пирогова, а також центральній вулиці Руській. У зв'язку з цим паралізовано рух громадського транспорту. На вулицях міста в центрі - довгі затори, зазначено в публікації.

"Співробітники патрульної поліції скеровують водіїв в об'їзд перекритих ділянок, однак об'їхати центральну частину після перекриття головних транспортних артерій досить складно", - пише видання.

За даними організаторів акції протесту, мітинг продовжиться в понеділок під стінами міської ради. Мерія на протести офіційно наразі не відреагувала.

Нагадаємо, у Тернополі майже вдвічі підвищили вартість проїзду у громадському транспорті. З 1 листопада проїзд у тролейбусі коштує 8 гривень, у маршрутці - 9 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram