ГоловнаСуспільствоЖиття

У київському парку виявили поховану урну з прахом дитини

Немовля померло ще в 2016 році.

У київському парку виявили поховану урну з прахом дитини

Біля пам'ятника Леоніду Бикову у Києві виявили незаконне поховання дитини. Столична поліція уточнила, що йдеться про урну з прахом, повідомляє газета "Факти".

У п'ятницю, 2 листопада, жінка, яка доглядає за пам'ятниками на Петровській алеї, побачила біля монумента акторові Леоніду Бикову маленьку надгробну плиту, на якій було надряпано "Макар Вадимович Ф." Через те, що місце поховання займало невелику площу, жінка зробила висновок, що під могильною плитою похована дитина.

"Могильна плита дійсно знайдена, - розповіла представник столичної поліції Оксана Блищик. - Але говорити про те, що під плитою похована дитина, ми поки не можемо. Зараз біля ймовірного поховання знаходяться співробітники поліції. Вони чекають рятувальників, які повинні будуть перевірити, є під плитою труп чи ні".

Тим часом журналісти провели власне розслідування і з'ясували, що дитина з таким ім'ям дійсно померла в лікарні, але це сталося ще влітку 2016 року. Хлопчик потрапив до інституту нейрохірургії через кілька днів після народження з діагнозом "гідроцефалія".

Станом на 15:00 стало відомо, що під могильною плитою була виявлена урна з прахом. Поліція встановила батьків дитини, яких зараз допитують.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Києві сусіди багатоповерхівки посварилися через гучну музику, в результаті чого 66-річний чоловік отримав ножове поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram