ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва рух транспорту обмежать до кінця липня 2019 року

У столиці реконструюють електромережі.

У центрі Києва рух транспорту обмежать до кінця липня 2019 року
Фото: Макс Требухов

На деяких центральних вулицях Києва до кінця липня 2019 року обмежать рух транспорту через ремонт електромереж.

Про це інформує прес-служба Київської міської держадміністрації (КМДА).

"Через реконструкцію електричних мереж 10 кВ живлення РП-4 тимчасово обмежать рух транспортних засобів з зайняттям проїзної частини та тротуару до 31 липня 2019 на вулиці Софіївській, Софійській площі, вулиці Володимирській, вулиці Золотоворітській, провулку Георгіївському, вулиці Рейтарській, вулиці Стрілецькій, вулиці Олеся Гончара, вулиці Ярославів Вал, Львівській площі, вулиці Січових Стрільців", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що після завершення робіт виконавець повинен відновити покриття проїжджої частини на всю ширину і довжину в межах розриття за типом наявного, а покриття тротуарів - на всю ширину і довжину в межах розриття фігурними елементами мощення.

На період проведення робіт "ДТЕК Київські електромережі" має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху. Також підприємству доручено забезпечити вільний і безпечний рух пішоходів та транспортних засобів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram