ГоловнаСуспільствоВійна

Розвідника одеської мехбригади на Донбасі побив до смерті старший за посадою, - ЗМІ

Раніше командир розвідки був членом сепаратистської партії "Родіна".

Командира розвідвзводу 28-ї окремої механізованої бригади Ярослава Гаврилюка (позивний "Сява"), який загинув 28 жовтня у зоні операції об'єднаних сил на сході України, побив до смерті старший за посадою.

Про це пише одеське видання "Думская" з посиланням на джерело у військовій прокуратурі. Інформацію підтвердили і товариші за службою воїна.

"Під Мар'їнкою його побив на ґрунті неприязних особистих стосунків командир розвідки батальйону Андрій М. За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті, відкрито кримінальне провадження", - повідомив співрозмовник видання в прокуратурі.

Фото: Думская

За словами військовослужбовців бригади, чоловіки служили разом півтора року, і Андрій часто нападав на Ярослава.

Командир розвідки батальйону, який побив Ярослава Гаврилюка, - одесит. Андрій М. народився в 1973 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію, був членом сепаратистської партії "Родіна" і навіть балотувався від неї в Одеську облраду.

Незважаючи на офіцерську посаду, він носить сержантські погони, пише "Думская". За інформацією видання, родичка підозрюваного у злочині працює в навчальному закладі МВС України. Товариші за службою Ярослава побоюються, що Андрій М. уникне відповідальності.

До слова, у 2014 році, коли вже щосили вирувала війна на сході, Андрій М. розміщував у соцмережах фотографії з георгіївською стрічкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram