ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція встановила іноземне походження зброї, з якої вбили Аміну Окуєву

Убивство сталося ввечері 30 жовтня минулого року.

Поліція встановила іноземне походження зброї, з якої вбили Аміну Окуєву
Фото: facebook/Amina Okueva

Експерти встановили, що зброя, з якої рік тому вбили прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Дудаєва Аміну Окуєву, іноземного виробництва. Про це повідомив начальник відділу комунікацій ГУНП у Київській області Микола Жукович, пише УНН.

"Досудове розслідування триває. Воно перебуває на контролі. Зараз балістичною експертизою встановлено, що зброя, яку знайшли в полі неподалік від місця убивства, і кулі - однакового походження, і ця зброя іноземного виробництва", - сказав Жукович.

Підозрюваних у вбивстві Окуєвої досі немає. Поліція розслідує це вбивство як замовлене.

Нагадаємо, 30 жовтня 2017 року близько 20:00 невідомі особи на автодорозі поблизу залізничної станції "Глеваха" Київської області розстріляли автомобіль, в якому перебували Аміна Окуєва і Адам Осмаєв. Окуєва загинула, Осмаєв отримав поранення ноги.

1 червня 2017 року на подружжя також було скоєно замах, під час злочину кілер був поранений у відповідь стріляниною і затриманий. У нього знайшли паспорт на ім'я Олександра Дакара. У справі про замах зачитали обвинувальний акт, рішення буде виносити суд присяжних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram