ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція за останній тиждень затримала трьох "злодіїв у законі"

"Тенґо Гальський "і" Дато Агджабедінський "неодноразово видворялися з території України.

Поліція за останній тиждень затримала трьох "злодіїв у законі"
Фото: СС0 Public Domain

Протягом тижня поліцейські припинили злочинну діяльність трьох "злодіїв у законі" на території країни. Всі вони - іноземці, які прибули в Україну з метою здійснення контролю за діяльністю певних злочинних угруповань. Про це інформує прес-служба Національної поліції України.

“Зокрема, співробітники кримінальної поліції з'ясували, що 41-річний іноземець, відомий в кримінальних колах під прізвиськом "Джейран Хонській", намагається потрапити в Україну, щоб управляти злочинними групами, що займаються незаконним заволодінням автотранспорту", - йдеться в повідомленні.

25 жовтня, за сприяння Державної прикордонної служби, поліцейські затримали злодія прямо в аеропорту Харкова. Чоловіка повернули рейсом до Стамбулу. Зараз Службою безпеки України йому заборонено в'їзд на територію нашої держави на п'ять років.

Другі два злодії вже неодноразово видворялися з території України, але незаконним шляхом поверталися в країну знову.

26 жовтня співробітники ДСР затримали в Києві 36-річного "злодія в законі" на прізвисько "Тенґо Гальський". Його помістили в пункт тимчасового перебування іноземців.

В квітні "Тенго" четвертий раз примусово видворили з України із забороною в'їзду до 2021 року. Через нетривалий час він незаконно повернувся для контролю за злочинними угрупованнями, які здійснюють квартирні крадіжки.

27 жовтня за сприяння Державної міграційної служби затримали і видворили з країни 32-річного уродженця Азербайджану відомого на прізвисько "Дато Агджабедінський". Він прибув на територію Київського регіону для контролю за злочинними групами своїх земляків. "Дато" заборонено в'їзд в Україну на 10 років. До цього його виганяли з України вже три рази.

Нагадаємо, з початку року СБУ заборонила в'їзд в Україну понад 100 кримінальним авторитетам, ймовірно, причетним до угруповань, які спеціалізуються на викрадені людей, вимаганні, торгівлі зброєю і наркотиками. Також СБУ попередила про провокації спецслужб РФ із залученням "злодіїв у законі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram