ГоловнаСуспільствоПодії

У "Борисполі" затримали зловмисника, який був оголошений у розшук у США

Затриманого громадянина Туркменістану передали співробітникам Національної поліції.  

У "Борисполі" затримали зловмисника, який був оголошений у розшук у США
Фото: www.mtu.gov.ua

Зловмисника, який був оголошений у розшук у США, українські прикордонники затримали в аеропорту "Бориспіль", інформує прес-служба Держприкордонслужби.

Повідомляється, що під час оформлення пасажирів, які прибули в пункт пропуску "Бориспіль", прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" затримали громадянина Туркменістану. Він прибув одним з рейсів на приліт в Україну, однак у ході прикордонного контролю щодо іноземця спрацювала база даних Інтерполу. Як з'ясувалося, правопорушника розшукували правоохоронці США за вчинення крадіжки.

За фактом був проінформований черговий Укрбюро Інтерполу. Затриманого іноземця передали співробітникам Національної поліції.

Згідно з повідомленням, усього від початку 2018 року в рамках співпраці з Інтерполом затримали 1278 осіб, яких розшукували за злочини, скоєні в різних країнах світу.

Напередодні повідомлялося, що в аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного громадянина України, котрий воював за бойовиків на Донбасі. З'ясувалося, що він уходив до складу терористичної організації "ДНР" і виконував завдання в районі міста Сніжне.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram