ГоловнаСуспільствоПодії

Автомобіль в'їхав у натовп глядачів під час гонок у Кривому Розі (оновлено)

Постраждали дві жінки і дві дитини.

Автомобіль в'їхав у натовп глядачів під час гонок у Кривому Розі (оновлено)
Фото: 1tv.kr.ua

У Кривому Розі у суботу, 27 жовтня, під час гонок автомобіль в'їхав у натовп і збив трьох глядачів.

Як повідомляє "Перший криворізький", водій машини під номером 25 не впорався з керуванням, коли виконував каскадерський трюк.

"За попередньою інформацією, під час виконання трюку у водія відмовили гальма. Він в'їхав на повній швидкості в натовп глядачів. В результаті аварії постраждали три людини. Двох відвезла швидка", - пише видання.

Ресурс krivbass.city повідомляє, що автомобіль збив двох жінок і дитину, одна з жінок у важкому стані.

Наголошується, що 27 жовтня на автодромі "Кривбас-екстрім" проходить завершальна гонка в 2018 році. У змаганнях беруть участь кілька десятків спортсменів. На дійство прийшли понад три тисячі криворіжців.

"Під час перерви між заїздами присутніх розважали каскадери. Один з гонщиків на машині виконував трюки. Але несподівано для всіх він втратив контроль над авто. Машина влетіла у натовп глядачів, а потім врізалася в інше авто", - пише видання.

Оновлення 17:20. У Криворізькому відділі поліції уточнили, що в результаті події в Саксаганському районі на автодромі "Кривбас-екстрім" постраждали дві жінки і дві дитини, пише місцеве видання krivbass.city.

"Всіх постраждалих госпіталізували в лікарні міста. Правоохоронці встановлюють причини та обставини події", - йдеться у повідомленні.

Водночас один з організаторів змагань, народний депутат Андрій Гальченко, висловив жаль через те, що сталося і вирушив у лікарні до постраждалих.

"Намагалися зробити все можливе для безпеки, але сьогодні, вперше за більш ніж 20 років - нещасний випадок в нашому місті на гонках. Змагання зупинено. Їду в лікарню. Будемо надавати всю необхідну допомогу. Все інше - після. Попередньо - у одного з каскадерів, які виступали між заїздами гонок, відмовили на машині гальма", - написав нардеп у Facebook.

Нагадаємо, в Києві 22-річний водій Mercedes, беручи участь в гонках на дорозі, розбився на смерть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram