ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові п'яна жінка везла трьох дітей у багажнику

Свій вчинок вона пояснила тим, що діти просто не помістилися.

У Львові п'яна жінка везла трьох дітей у багажнику
Фото: facebook.com/pg/lvivpolice

У Львові патрульні поліцейські затримали за кермом жінку, яка везла трьох дітей у багажнику. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області на сторінці у Facebook.

Інцидент стався в п'ятницю, 26 жовтня, близько 23:00 на вулиці Липинського.

"Патрульні зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил перевезення пасажирів водієм. За кермом була 37-річна львів'янка. У салоні перебували п'ятеро дорослих і свій вчинок вона пояснила тим, що діти просто не помістилися. Інспектори відчули запах алкоголю від водія і ознаки, що свідчать про можливий стан сп'яніння", - йдеться у повідомленні.

Драгер показав 0,36 проміле.

Співробітники поліції склали на водія постанову про порушення правил дорожнього руху, протокол за керування в нетверезому стані, а також вилучили водійське посвідчення до рішення суду.

Раніше у нардепа Березкіна забрали права за водіння в нетверезому стані.

Нагадаємо, з 2016 року в Україні штрафи за водіння у п'яному вигляді збільшено утричі - до 10 тис. гривень. Крім того, Рада має намір посилити покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом до 10 років за порушення ПДР в стані алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram