ГоловнаСуспільствоПодії

Азербайджанець отримав 11 років в'язниці за вбивство військового в київському ресторані

У лютому під час бійки він поранив хлопця ножем у шию і втік.

Азербайджанець отримав 11 років в'язниці за вбивство військового в київському ресторані
Фото: chatri2513/Depositphotos

Дніпровський районний суд Києва засудив до 11 років позбавлення волі громадянина Азербайджану за вбивство військовослужбовця в Києві.

Про це повідомляється на сайті прокуратури Києва.

"За участю Київської місцевої прокуратури №4 у суді оголошено обвинувальний вирок громадянину Азербайджану, який в ніч на 1 лютого цього року вбив військовослужбовця в одному зі столичних ресторанів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, під час конфлікту в розважальному закладі між двома групами відпочивальників, один із чоловіків вихопив ніж і завдав 21-річному військовослужбовцю, який перебував там у поза службовий час, смертельне поранення в шию. Скоївши вбивство, зловмисник втік з місця події.

"31-річний іноземець визнаний винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 296 КК України, і засуджений до 11 років позбавлення волі", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 1 лютого вночі в одному з ресторанів Дніпровського району Києва сталася сварка між групою осіб, в результаті якої 22-річний чоловік, військовослужбовець військової частини 0709 за контрактом, отримав смертельне ножове поранення. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 3 лютого в Запоріжжі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram