ГоловнаСуспільствоЖиття

Група аферистів за $300 тис. "продавала" нерухомість у центрі Києва

Шахраїв затримали на "гарячому" у кабінеті столичного нотаріуса.

Група аферистів за $300 тис. "продавала" нерухомість у центрі Києва
Фото: kyiv.gp.gov.ua

У Києві затримали чотирьох аферистів, які намагалися продати за підробленими документами три об'єкти нерухомості в центрі столиці.

Про це повідомляють на сайті столичної прокуратури.

Шахраї за підробленими документами зареєстрували на себе право власності на об'єкти нежитлового фонду в центральній частині міста, а саме за адресою: алея Героїв Небесної сотні, проспект Голосіївський і вул. В. Васильківська в Києві загальною площею близько 700 кв.м.

"Аферистів затримали на «гарячому» в кабінеті нотаріуса в Дарницькому районі під час спроби продати громадянинові зазначені об'єкти нерухомості за 300 тис. доларів США", - повідомили в прокуратурі.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст.190 КК і обрано запобіжний захід. Трьох "продавців" відправлено під домашній арешт, а до організатора застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з визначенням розміру застави.

Зараз також вирішується питання про внесення апеляційних скарг на визначення слідчого судді для запобіжних заходів у зв'язку з їх м'якістю. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вересні в Києві викрили групу аферистів, які незаконно заволоділи нерухомістю на 5 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram