ГоловнаСуспільствоПодії

У Павлограді двоє студентів задля розваги до смерті побили безпритульного

Їм повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

У Павлограді двоє студентів задля розваги до смерті побили безпритульного
Фото: badnews.org.ru

У Павлограді заарештували двох студентів 20 і 18 років, які жорстоко били безпритульних. Один з постраждалих помер від отриманих травм.

Про це повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко у Фейсбуці.

За його словами, місцева прокуратура розслідує кримінальне провадження щодо двох громадян за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.115, ч.2 ст.115 та ч.2 ст.121 КК України (закінчений замах на вбивство, умисне вбивство з хуліганських спонукань, вчинене за попередньою змовою групою осіб, умисне тяжке тілесне ушкодження).

"Встановлено, що 14 жовтня 20-річний студент разом зі своїм 18-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Нудьгуючи, молоді люди вирішили розважитися шляхом побиття осіб, які не мають певного місця проживання. Під виглядом співробітників поліції зловмисники прийшли на територію колишньої медико-санітарної частини і вимагали від бездомних повернути нібито незаконно отриманий ними мобільний телефон. Вигадана історія про крадіжку стала приводом для подальшого побиття заляканих громадян", - повідомив Лисенко.

Хлопці завдали трьом бездомним чоловікам численних ударів ногами по тілу, заподіявши їм тяжкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм один з потерпілих помер у лікарні.

Затриманим повідомлено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, влітку в одному зі скверів у центрі Одеси 47-річний чоловік до смерті побив бездомного за те, що той, як стверджують свідки, зробив зауваження його синові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram