ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Житомира з гонитвою і стріляниною затримала серійного "домушника"

Йому загрожує покарання у вигляді ув'язнення терміном до 8 років.

Поліція Житомира з гонитвою і стріляниною затримала серійного "домушника"

У Житомирській області поліцейські з гонитвою та стріляниною затримали грабіжника квартир, громадянина однієї з держав Кавказу. Про це повідомили у Нацполіції області.

29-річний затриманий є уродженцем і громадянином однієї з держав Кавказького регіону.

"За нашою інформацією, за кілька годин до затримання він скоїв дві крадіжки з квартир жителів обласного центру. Крім того, його розшукували наші львівські колеги за скоєння грабежу з проникненням у житло", - розповіли у поліції.

“Чоловік якраз виїжджав з міста на автомобілі "Nissan Maxima", коли патрульні подали йому знак з вимогою зупинитися. Але водій тільки додав швидкість. І поліцейські рушили у погоню за його авто. Втікаючи від патрульних, підозрюваний своїми діями створював загрозу для інших учасників дорожнього руху", - розповіли в поліції.

Поліцейські застосували службову зброю для примусової зупинки автомобіля, зробивши кілька пострілів, два з яких - попереджувальні вгору.

"Поблизу с. Хажин Бердичівського району Житомирської області водій змушений був зупинитися через пошкоджене поліцейськими колесо і намагався втекти пішки", - повідомили у відомстві.

Оперативники кримінальної поліції ГУНП затримали чоловіка. Під час огляду були вилучені викрадені з будинків житомирян речі та інші свідчення протиправної діяльності.

Досудове розслідування розпочато за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває встановлення всіх обставин. За сукупністю скоєних злочинів затриманому може загрожувати покарання у вигляді ув'язнення терміном до 8 років.

Нагадаємо, раніше поліція зловила одного з нальотників, які застрелили охоронця ювелірного магазину в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram