ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики зі стрілецької зброї обстріляли КПВВ "Майорськ"

На пункті пропуску в цей час перебували цивільні.

Бойовики зі стрілецької зброї обстріляли КПВВ "Майорськ"
КПВВ "Майорск"
Фото: podrobnosti.ua

За минулу добу, 20 жовтня, в районі проведення операції об'єднаних сил російські окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і гранатометів різних систем. В одному з випадків, в районі Гнутового, противник застосував протитанкову керовану ракету.

"Увечері, з непідконтрольної території поблизу КПВВ "Майорськ", були здійснені постріли зі стрілецької зброї. В результаті цього пошкоджено балон надувного модуля. У наметі в цей час перебували цивільні особи. На щастя, постраждалих немає", - інформує штаб ООС.

Російсько-окупаційні війська також обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Шуми, Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Опитне, Мар'їнка, Тарамчук, Новомихайлівка, Красногорівка, Гнутове, Лебединське та Широкине.

За добу під час бойових дій поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Найактивніше ворог застосовував зброю на Донецькому та Маріупольському напрямках. Тут українські військові, заради збереження свого здоров'я і життя, змушені були адекватно відповідати на вогонь противника.

За даними розвідки, протягом доби одного з окупантів знищено і ще чотирьох - поранено.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг заявив, що військову частину конфлікту на Донбасі можна припинити за годину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram