ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві "Інтерсіті" збив на смерть чоловіка, який випивав на колії

Після події ті, що вижили, випили ще алкоголю і заснули на сходах платформи.

На залізничній станції "Фармацевтична" в Києві швидкісний поїзд Інтерсіті+ №725 сполученням "Харків - Київ" збив чоловіка. Від отриманих травм він помер на місці, повідомляє Інформатор.

Інцидент стався у п'ятницю, 19 жовтня, близько 11:50.

За словами чергової на переїзді, який розташований поруч зі станцією, вона не бачила, що на коліях сидять люди. У цей момент у бік центрального залізничного вокзалу їхав швидкісний поїзд. Машиніст складу побачив людей і почав екстрено гальмувати і подавати звуковий сигнал. На жаль, один з чоловіків ухилитися не встиг.

Фото: kiev.informator.ua

Друг загиблого розповів, що він побачив поїзд далеко, але швидкість його була високою. Дружину померлого і ще одного чоловіка він відштовхнув, а останнього не встиг. У момент зіткнення вся компанія перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після події ті, що вижили, перебуваючи в шоковому стані, випили ще алкоголю і заснули на сходах платформи.

Фото: kiev.informator.ua

Потерпілий чоловік отримав травми несумісні з життям. Попередньо, він помер від серйозної відкритої черепно-мозкової травми. На місці працювали медики, патрульні та слідчо-оперативна група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram