ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала 25 чоловік за спробу захоплення сільгосппідприємства в Шепетівці

"Важка робота у цих рейдерів: ані тобі вихідних, ані тобі свят..."

У Шепетівці Хмельницької області в понеділок, 15 жовтня, молодики спортивної зовнішності зробили спробу захоплення сільгосппідприємства, але були затримані поліцією.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков у фейсбуці.

"Шепетівка Хмельницької області - близько 16.00 близько 30 осіб спортивної зовнішності прибули з Києва, захопили сільгосппідприємство і ... були майже відразу ж затримані поліцією", - написав він.

Арсен Аваков у твітері уточнив, що йдеться про захоплення сільгосппідприємства "Сварог".

"Приїхали 25 розумників на "гастроль" за 60 $ за день, захопили підприємство і - всі були затримані поліцією і найближчий час проведуть у в'язниці", - повідомив міністр.

Про нейтралізацію групи аграрних рейдерів на Західній Україні повідомив також заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні на Заході нашої країни відбулася невдала спроба захопити агропромислове підприємство. Все-таки важка робота в цих рейдерів: ані тобі вихідних, ані тобі свят, все ж заради заробітку. Нинішня ціна одного активного загарбника, маю на увазі одну "особу" чоловічої статі - 50-60 доларів. Але вони забули, що ми українці - не варвари. У нас є закон і є Національна поліція, яка працює", - зазначив Аброськін.

Нагадаємо, 11 вересня в Харківській області в результаті спроби захоплення елеватора постраждали семеро людей, були затримані 53 особи.

20 вересня поліція затримала 27 чоловік за спробу захоплення полів у Кіровоградській області. Об'єктом рейдерської атаки стала фірма президента "Інгульця".      

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram