ГоловнаСуспільствоЖиття

Кімнати поліції в харківському метро обладнають відеокамерами

Камери поставлять в приміщеннях, призначених для роботи з людьми.

Кімнати поліції в харківському метро обладнають відеокамерами
Фото: Макс Требухов

У кімнатах поліції в харківському метро встановлять камери відеоспостереження. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Олег Бех, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Рішення було ухвалено після того, як групу співробітників сектора патрульної поліції, які несли службу на станції метро "Південний вокзал", було викрито у знущаннях над затриманими і вимаганні у них грошей за непритягнення до адміністративної відповідальності.

"Я дав доручення на встановлення камер спостереження в приміщеннях, де працюють з людьми. Камери, які будуть стояти в цих кабінетах, будуть виведені на сервер з архіватором, і ми будемо бачити, хто кого опитував, і з якою метою цих людей туди доставляли", - сказав Бех.

Нагадаємо, прокуратура Харківської області викрила групу працівників Національної поліції, підозрюваних у знущаннях над затриманими та отриманні хабарів. Правоохоронців затримали під час отримання неправомірної вигоди. Наразі трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram