ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців

Бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі поранені троє військовослужбовців
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі, в результаті троє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Степове, Троїцьке, Луганське, Майське, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

"Позиції Об'єднаних сил у районі Кримського, Луганського, Водяного та Лебединського окупанти обстрілювали з мінометів калібру 120 мм. Вогневому впливу з мінометів 82-го калібру піддалися опорні пункти наших військ поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського і Майського. Захисників Широкиного обстріляли з зенітної установки ЗУ-23-2. По захисниках Новотошківського, Троїцького, Водяного та Лебединського, крім того, вели вогонь з озброєння бойових машин піхоти", - наголошується в ранковому зведенні.

За даними української розвідки, п'ятеро бойовиків знищені і шестеро поранені.

З початку поточної доби бойовики двічі обстріляли позиції ЗСУ на Маріупольському напрямку - в районі Павлополя і Широкиного. Важке озброєння не застосовувалося.

Нагадаємо, впродовж дня понеділка бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню, в результаті двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram