ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернівецькій області затримали грабіжників ювелірного магазину

Їх розшукували два тижні.

У Чернівецькій області затримали грабіжників ювелірного магазину

Поліція Чернівецької області затримала зловмисників, які 9 вересня пограбували ювелірний магазин в місті Сокиряни. Про це інформує Нацполіція області.

Оперативники шукали грабіжників протягом двох тижнів. Ними виявилися спортсмени віком 28 та 32 роки.

"Їм оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Зловмисникам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна", - повідомили правоохоронці.

У відомстві нагадали, що 9 вересня двоє чоловіків в масках зайшли в магазин в місті Сокиряни. Погрожуючи зброєю і завдавши удари 37-річній жінці-продавцю, зловмисники розбили вітрини і викрали ювелірні вироби.

"Поліцейські встановили, що напередодні під час застілля у чоловіків виникла ідея поліпшити своє матеріальне становище з мінімальним вкладенням сил і часу. Порадившись, вони вирішили пограбувати ювелірний магазин і прихопили з собою зброю. Зробивши розбійний напад, злочинці зникли на автомобілі Jeep Grand Cherokee. Щоб приховати свою причетність до злочину, нападники надалі спалили позашляховик", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, раніше в Донецькій області поліція затримала серійного грабіжника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram