ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області жінку вбило струмом через обрізану гілку дерева

Поліція порушила справу через недотримання правил безпеки.

У Запорізькій області жінку вбило струмом через обрізану гілку дерева
Фото: zabor.zp.ua

У смт Михайлівка Запорізької області 63-річна жінка загинула через падіння на неї обрізаної гілки дерева.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

4 жовтня о 10:05 в Михайлівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу території ринку в смт Михайлівка під час обрізання дерев смертельно травмовано жінку. На місці події правоохоронці встановили, що працівники місцевого профтехучилища біля гуртожитку навчального закладу поряд із місцевим ринком проводили обрізку дерев. Роботи виконувалися без дотримання правил безпеки, а саме - без обгородження місця попереджувальною стрічкою", - йдеться в повідомленні.

У результаті на жінку, яка проходила поряд із місцем проведення робіт, упала гілка. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла на місці події.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 272 КК (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Триває досудове розслідування.

Як повідомляє місцевий сайт "Забор", який опублікував фото з місця події, що гілка обірвала електропровід під напругою, який не був відключений на час робіт.

Фото: zabor.zp.ua

"У цей момент повз проходила жінка. Вона через ураження струмом отримала сильні опіки обличчя і тіла. Постраждала, на жаль, померла", - пише видання.

Нагадаємо, раніше в Бориславі Львівської області через падіння дерева в результаті сильного вітру загинув 65-річний чоловік.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram