ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція призначила 50 експертиз у справі 16-річної дівчини, яка зникла півтора місяця тому

Діана Хріненко зникла за 500 метрів від дому 24 серпня.

Поліція призначила 50 експертиз у справі 16-річної дівчини, яка зникла півтора місяця тому

Поліція продовжує пошуки неповнолітньої Діани Хріненко, яка зникла в Кіровоградській області 24 серпня. У кримінальній справі призначено 50 експертиз, але нової інформації немає. Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін під час робочої наради, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Правоохоронці відпрацьовують шість робочих версій злочину. І хоча тіло зниклої дівчини не знайдено, кримінальну справу розслідують за статтею про умисне вбивство.

"Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово на пошуки дівчини задіюють військовослужбовців Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейських Знам'янського відділу поліції. Крім того, у вихідні дні залучають працівників з інших підрозділів поліції", - зазначив В'ячеслав Аброськін.

Поліцейські проаналізували відеоматеріали, вилучені з камер спостереження, опитали близько 200 осіб, які перебували разом з дівчиною на святковій дискотеці, перевірили їхні алібі і здійснили обхід дворів у селі Суботці.

Під час обходу перевірено 1142 домоволодіння, обстежено 920 житлових приміщень, 178 господарських будівель, підвалів, обстежено водойми із залученням водолазів. Загалом працівники поліції опитали 2950 громадян. За межами населеного пункту перевірили транспортні сполучення, лісосмуги, території, прилеглі до залізничних колій, кар'єр, колодязі та ями.

Нагадаємо, 16-річна Діана Христенко зникла в ніч з 24 на 25 серпня після святкування Дня незалежності в селі Суботці. Дівчина поверталася додому і говорила по телефону з хлопцем. Приблизно за півкілометра від свого будинку Діана закричала, що вона стікає кров'ю, "подзвони батькам, я поруч", після чого зв'язок обірвався. На місці події виявили сліди крові і телефон, а дівчина безслідно зникла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram