ГоловнаСуспільствоПодії

З поїзда "Ковель-Москва" на ходу виштовхали пасажира з електронним квитком

В "Укрзалізниці" пообіцяли звільнити причетних до скандалу начальника поїзда і провідницю.

З поїзда "Ковель-Москва" на ходу виштовхали пасажира з електронним квитком
Фото: mtu.gov.ua

Провідниця і начальник поїзда "Ковель-Москва" не пустили в поїзд пасажирів з електронними квитками. Інцидент стався 30 вересня на залізничній станції Кривин в Хмельницькій області.

Касир не змогла роздрукувати кільком пасажирам квитки, замовлені через інтернет. В результаті провідниця і начальник поїзда відмовилися пускати їх в поїзд.

Коли один з пасажирів намагався силою потрапити в вагон, зазначені працівники виштовхали його з поїзда, який почав рух, повідомляє Укрінформ.

2 жовтня в "Укрзалізниці" заявили, що провідниця і начальник поїзда "Ковель-Москва", які на ходу виштовхнули з поїзда пасажира з електронним квитком, будуть звільнені.

Про це заявив заступник директора департаменту пасажирських перевезень у дальньому сполученні ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан.

"На цей час поїзд прибуває в депо, сьогодні відразу ж буде проведена відповідна перевірка цього факту. Діям усіх причетних до інциденту осіб буде дана відповідна оцінка і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди у нас працювати більше не будуть", - сказав він.

Красноштан також зазначив, що в "Укрзалізниці" просять вибачення у пасажирів за інцидент.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram