ГоловнаСуспільствоЖиття

Справу батьків, які побили 4-річну доньку до смерті, передано до суду

Двох інших дітей передадуть в органи опіки.

Справу батьків, які побили 4-річну доньку до смерті, передано до суду
Фото: Kompromat1.info

У Сумській області в суд передано кримінальне провадження щодо подружжя, яке до смерті побило 4-річну доньку за відмову їсти. Про це повідомила прес-служба прокуратури Сумської області.

Обвинувальний акт затверджено і направлено до суду 28 вересня. 28-річного чоловіка звинувачують у завданні тяжких тілесних ушкоджень, він чекає на суд у СІЗО. 24-річна матір проходить за статтями про завдання тілесних ушкоджень і залишення в небезпеці, оскільки вона не тільки вдарила дівчинку, але і більше доби спостерігала муки дитини. Жінка перебуває під домашнім арештом.

Соціальні служби почали процедуру вилучення з сім'ї двох дітей, які залишилися. Зараз 2-річний хлопчик перебуває в будинку дитини, а 7-річна дівчинка - в інтернаті.

Нагадаємо, трагедія сталася 13 липня в с. Кальченки в Сумській області. За обідом дівчинка вередувала і відмовлялася їсти. За це батько завдав їй двох ударів по голові пляшкою з водою, а потім ударив кулаком. Матір також била дитину по голові. Від отриманих травм дівчинка померла наступного дня. Згідно з висновком медиків, дитина отримала травму головного мозку, а безпосередньою причиною смерті стала механічна асфіксія харчовими масами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram