ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області вкрали майже кілометр колій

Четверо злодіїв вирізали колії на замовлення, використовуючи комунальну спецтехніку.

В Ясинуватському районі Донецької області правоохоронці затримали групу зловмисників, які вкрали близько кілометра залізничного полотна.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Фото: dn.npu.gov.ua

Як виявилося, четверо злодіїв вирізали колії на замовлення, використовуючи комунальну спецтехніку.

"Затриманими виявилися жителі Очеретиного, Костянтинівки та Запорізької області у віці 33-43 років. Один з них 6 років перебуває в розшуку за даними відділення Нацполіції в Запорізькій області за ухилення від сплати аліментів. Трактором керував працівник комунального підприємства, використовуючи робочий транспорт для скоєння злочину", - йдеться у повідомленні.

Фото: dn.npu.gov.ua

Зазначається, що підозрювані були затримані на гарячому у розпал "робіт". За один раз підозрювані розібрали понад 300 м залізниці. У зловмисників вилучено 28 фрагментів залізничних колій, кожен довжиною 12 метрів, а також обладнання для демонтажу: газовий різак, спеціальний ключ і трактор, який належить комунальному підприємству.

Фото: dn.npu.gov.ua

Як повідомлялося, 8 жителів Дружківки вкрали 137 м залізничного полотна у Луганській області. У зловмисників вилучили 2 екскаватори, "УРАЛ" з причепом, автомобіль "ВАЗ" та два газові різаки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram