ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові BMW Х5 влетів у маршрутку з пасажирами (оновлено)

Троє постраждалих отримали допомогу амбулаторно і покинули лікарню, ще троє госпіталізовані.

У Харкові BMW Х5 влетів у маршрутку з пасажирами (оновлено)
Фото: Юрій Сидоренко / Facebook

У Харкові легковий автомобіль BMW Х5 на великій швидкості в'їхав у маршрутку.

Про це повідомив у Фейсбуці директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"На Достоєвського в маршрутку, яка стояла, в'їхав BMW Х5. В'їхав на великій швидкості. Судячи з попередньої інформації, хлопці поверталися з якогось нічного святкування. Водія іномарки та його пасажира забрала "швидка"", - написав Сидоренко.

Також, за попередніми даними, постраждали четверо пасажирів маршрутки. Ступінь їх травм уточнюють.

Фото: Юрій Сидоренко / Facebook

У місцевій поліції уточнили, що внаслідок аварії постраждали шестеро осіб, одна з потерпілих - пасажир легковика - у важкому стані.

"Сьогодні о 08:24 в Харкові на вулиці Достоєвського 46-річний водій автомобіля BMW зіткнувся з автобусом маршруту 123а, який стояв на зупинці. У результаті аварії постраждали шестеро людей - четверо пасажирів автобуса віком від 20 до 56 років і двоє пасажирів іномарки. Стан одного з травмованих медики оцінюють як важкий", - ідеться в повідомленні.

Оновлення. Постраждалі під час ДТП перебувають у відділенні політравми. Як повідомила головний лікар Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги Олена Ковальова, з місця ДТП було госпіталізовано трьох осіб. У водія та пасажира BMW зафіксовані переломи, також у одного з потерпілих встановлюють остаточний діагноз.

Із забоями та струсом головного мозку в відділення нейрохірургії було госпіталізовано пасажира автобуса, пише "Харків Тудей".

Оновлення 20:34. Поліція почала розслідувати зіткнення легкового автомобіля BMW і маршрутного автобуса в Харкові, в результаті якого були травмовані шість осіб, передають Українськi Новини.

Прес-служба Головного управління Національної поліції у Харківській області повідомляє, що факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Співробітники слідчо-оперативної групи встановлюють всі обставини ДТП.

Представник прес-служби повідомив журналістам, що водієві BMW 21 рік (раніше поліція повідомляла, що йому 46 років). Водій відмовився від огляду на вміст алкоголю в крові, його наразі не затримано.

У повідомленні Головного управління ДСНС в області йдеться, що пасажир BMW X3, який отримав травми, був заблокований деформованими конструкціями автомобіля. Рятувальники звільнили його за допомогою пневматичного інструменту, розтиснувши металеві елементи кузова.

Представник прес-служби Харківської міськради повідомив журналістам, що всі шість постраждалих були доставлені в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. проф. Мещанінова. Троє з них отримали допомогу амбулаторно і покинули лікарню, ще троє госпіталізовані.

Нагадаємо, раніше суд Харкова засудив до дев'яти років в'язниці 45-річного водія - учасника аварії, в якій загинули три людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram