ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 15 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За добу бойовики 15 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: 24tv.ua

За минулу добу бойовики 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Фейсбуці.

"Російські окупаційні війська 15 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - йдеться в ранковому зведенні.

Так, під вогнем опинилися позиції військових в районі населених пунктів Кримське, Свободне, Світлодарськ, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

Бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120-мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Міномети 120-го калібру застосували поблизу Кримського, на Луганському напрямку, а також в районі Гнутового, на Приазов'ї. По захисниках Гнутового і Лебединського також били з озброєння БМП.

За даними української розвідки, двоє бойовиків знищені і ще двоє поранені.

З початку поточної доби бойовики відкривали вогонь сім разів - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населених пунктів Новотошківське, Свободне, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине. Також по захисниках Новотошківського вели вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2.

Нагадаємо, протягом дня середи бойовики тричі порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram