ГоловнаСуспільствоПодії

У військовій частині у Вінницькій області перехопили безпілотник одного з телеканалів

Про який телеканал йдеться, військові не уточнили.

У військовій частині у Вінницькій області перехопили безпілотник одного з телеканалів
Фото: thatsmart.ru

У військовій частині в районі села Павлівка Вінницької  області перехопили безпілотник, який запустили представники одного з національних телеканалів.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"Спостерігачем-оператором виявлено в повітряному просторі з північного боку на околиці адміністративно-господарської території військової частини літальний апарат, орієнтовно за типом «Крило», який після включення приладу технічної протидії почав зниження висоти», - йдеться в повідомленні.

До представників телеканалу прибув черговий підрозділ охорони і патрульна група зонального відділу Військової служби правопорядку.

"Начальник підрозділу охорони провів роз'яснювальну роботу та ще раз попередив про заборону запуску БПЛА і ведення фото-, відеозйомки військових об'єктів", - заявили військові.

Вони відзначили, що на місце події прибули представники Служби безпеки України "для детального з'ясування всіх обставин і надання відповідної оцінки діям громадян".

Військові не уточнили, про який телеканал йдеться.

У Генштабі ЗСУ нагадали про відповідальність за ведення фото- і відеозйомки військової техніки, режимних військових об'єктів Збройних Сил України та спроб несанкціонованого проникнення на їх територію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram