ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

З початку доби бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку поточної доби російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в тому числі з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Фейсбуці.

"Удень противник відкривав прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Зайцеве, Піски, Мар'їнка, Гнутове, Водяне та Лебединський. По опорному пункту наших військ поблизу Гнутового російські окупанти також вели вогонь з мінометів 82-го калібру", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення про умови вогневого впливу на супротивника, змушуючи його припинити обстріл.

"Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби не допущено. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, а минулої доби в зоні бойових дій на Донбасі були поранені троє українських військових. Крім того, бойовики обстріляли житловий сектор окупованої Горлівки, звинувативши в цьому ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram